Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00
Home
>
> Natural Classic Adult Persbrok
Natural Classic Adult Persbrok

Natural Classic Adult PersbrokArtikel Prijs excl. Prijs incl. Aantal  
211504 - Classic Geperst Adult Persbrok 4 kg  € 14,67ex btw  € 17,75incl btw
211515 - Classic Geperst Adult Persbrok 15kg  € 36,16ex btw  € 43,75incl btw


Beoordelingen van dit product

   
Zeer goed product onze twee Flatcoates eten het sinds 1999 en komen enkel bij de dierenarts voor hun jaarlijkse inentingen.Hebben nooit geen vachtproblemen maar een mooie glanzende vacht en een goed gebit zelfs bij een leeftijd van 11 jaar.Gezondheid komt dus echt wel van binnen uit. Hartelijk dank groetjes Wim & Marjo Backers Zutphen.
   
Onze husky's hebben heel gevoelige darmen maar doen het geweldig met dit voer. Je bent er weinig van nodig en ze vinden het heel lekker. Er komt van onder dus ook minder uit.
   
Geweldig goede voeding voor onze kieskeurige husky's. We hebben lang moeten zoeken naar de goede voeding maar met deze brokken doen ze het al maanden heel erg goed. Weinig ontlasting en licht verteerbaar en ook hun vacht ziet er goed uit.
   
geef nu 2 jaar de persbrok. de honden doen het er erg goed op. weinig ontlasting, hooguit 2x per dag. vacht glanst mooi. prima kwaliteit/prijs verhouding.
   
Ik was op zoek naar een goede persbrok, aangezien ik ook vlees voer aan mijn hond. Dit is dus de ideale combinatie! Ze vind de brokken smakelijk en doet het er goed op, nog even afwachten op langere termijn of ook haar huidproblemen verdwijnen. Ze heeft iig al een stuk minder last van haar darmstelsel :)
   
Mijn labrador krijgt dit voer al enige maanden en doet het er prima op. Haar vacht glimt en het hongergevoel is een stuk minder. Ze vind het nog steeds erg lekker en staat te springen van vreugde als haar eten krijgt.

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren krijgt het product?    
(slecht) (heel goed)
 
Jouw review van dit product: