Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00
Home
>
> Natural Sensitive Hert/Rijst
Natural Sensitive Hert/Rijst

Natural Sensitive Hert/RijstArtikel Prijs excl. Prijs incl. Aantal  
211725 - Natural Sensitive Hert/Rijst + S/M/L 2,5 kg  € 15,50ex btw  € 18,76incl btw
211715 - Natural Sensitive Hert/Rijst - S/M/L 15 kg  € 52,07ex btw  € 63,00incl btw


Beoordelingen van dit product

   
Na veel uitgeprobeer ben ik voor mijn 6 jarige Ridgeback met spodyloze terecht gekomen bij deze voor mijn hond smakelijke brok. Hij eet nu goed is ook weer vrolijker en speelt meer. Natuurlijk is zijn probleem niet opgelost maar ik ben blij dat hij met smaak eet en er zo goed uitziet. Ik begrijp daarom ook niet waarom er een nieuwe brok genaamd care HRD m. gekomen is die m.i.z. het zelfde is alleen duurder. Wat voegt die toe? Goed is toch goed! Ik heb overigens wel meer dan 10 soorten geprobeerd, ben daarom zo blij met Hert +.
   
de honden vinden het lekker en de ontlasting is ook
goed,dus gewoon een goede brok.het is wel 5 sterren waard!:-)
   
Wij zijn met dit voer begonnen nadat onze hond, een sheltie, in een half jaar tijd twee operaties achter de rug had. Dit had grote invloed op zijn weerstand (ontstekingen, slechte (geestelijke) conditie). Vlak nadat we met dit voer zijn begonnen, merkten we dat hij vrolijker werd, zijn huid opknapte en ook nog eens mooi in zijn vacht kwam te zitten. Eerlijk is eerlijk: het voer is een stuk duurder dan dat hij eerst kreeg, maar als ik zie hoe hij daarvan is opgeknapt, is het dubbel en dwars de moeite waard!
   
Onze hond was binnen een paar maanden van zijn allergie af (in t begin met antibiotica kuur) vacht goed (bijna geen verharing meer) en rook ni meer naar 'hond', ontlasting goed enz. Nu al maandan zonde ant.b. Kuur en gaat top!!
   
Super!!!
   
super brok,mijn new foundlander is er dol op,geen last meer van jeuk,en schilfers op de huid,echt een aanrader...nu alleen nog een spaaractie misschien..
   
Ik ken dit produkt niet, heb via fb hiervan gehoord. Wil graag de produktinfo lezen, maar is door de kleur (witte letters op oranje ondergrond) van de tekst niet te lezen. Jammer, daardoor haak ik af.
   
5sterren

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren krijgt het product?    
(slecht) (heel goed)
 
Jouw review van dit product: