0 artikelen € 0,00

Large 26-45 kg

Natural Large Adult Eend

Natural Large Adult Eend

Natural Large Adult Eend is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoefte
te voldoen van grote honden met een volwassen gewicht van 26 - 45 kg. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. De gekozen verhouding van gedroogde eend met rijst en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

Natural Large Adult Eend bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. Uiteraard kan de Natural Large Adult Eend ook als variatie gegeven worden naast de Natural Large Adult Kip.

Artikel Prijs excl. Prijs incl. Aantal
PM217122 - Large Adult Eend 2,5 kg  € 15,66  € 18,95  
PM217132 - Large Adult Eend 15 kg  € 49,55  € 59,95  

Beoordelingen van dit product

Ik was eerst erg sceptisch over dit voer. Ik ben namelijk al zolang als mijn hond leeft ( 7jaar) opzoek naar goede voeding voor haar. Goed voor de structuur van de ontlasting en met de juiste voedingsmiddelen voor een stralende vacht en een blije hond.

De ontlasting van mijn herder is er op vooruit gegaan. Ik gebruik het voer nu te kort om iets over de effecten te vertellen van de vacht. Maar op het eerste oog goed voer met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren krijgt het product?   (slecht)
(heel goed)
Jouw review van dit product:  
Terug naar boven