0 artikelen € 0,00

Sensitive 2-100 kg

Natural Sensitive Insect

Natural Sensitive Insect

Natural Sensitive Insect is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Natural Sensitive Insect is volledig granen- en tarwe glutenvrij en uitermate geschikt voor de gevoelige hond door het gebruik van één hypo-allergene eiwitbron: De black soldier fly larven! Deze hebben ook nog eens een zeer hoge opneembaarheid van 98%.
Door gebruik te maken van insecten in deze sensitive lijn, staan wij als Jarco achter duurzame kweek, nauwelijks CO2 uitstoot en zeer lage ecologische voetafdruk. Natural Sensitive Insect bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

Artikel Prijs excl. Prijs incl. Aantal
PM210302 - Sensitive Insect 2,5 kg  € 18,97  € 22,95  
PM210312 - Sensitive Insect 12,5 kg  € 68,55  € 82,95  

Beoordelingen van dit product

Ramses, Beauceron heeft/ had veel last van jeuk. Volgens dierenarts mogelijk een allergie. Ik houd het op intolerantie. Nu met Jarco insect lijkt de jeuk volledig te verdwijnen en wordt zijn vacht weer mooi glanzend. (witte beslag verdwijnt) Daarbij eet hij het graag, staat al klaar. Dit in tegenstelling met vorig voer.

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren krijgt het product?   (slecht)
(heel goed)
Jouw review van dit product:  
Terug naar boven