Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Jarco honden kluif en koekjes

1 pagina's 1


1 pagina's 1

Uw hond is uw vriend en verdient af en toe een lekkere traktatie. Juist omdat uw hond u zo lief is, wilt u dat hij of zij iets gezonds krijgt. Wanneer u kiest voor een Jarco honden kluif of koekjes bent u verzekerd van een verantwoorde traktatie die in samenwerking met fokkers is ontwikkeld. Een Jarco honden kluif is een welkome aanvulling naast de dagelijkse kwaliteitsvoeding uit ons assortiment.

Weg met troep

Alles wat we bij Jarco verkopen voor uw hond is 100% natuurlijk en bevat geen chemische conserveringsmiddelen. Ook zijn onze producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. U kunt uw hond dus met een gerust hart een honden kluif of koekjes van Jarco geven. Wij bieden de kluiven aan in grote en kleine uitvoeringen, elk in een zak van 700 gram. De smaak zal uw hond zeker bevallen. Naast de Jarco honden kluif, kunt u honden ook af en toe verwennen met onze druivensuikerstaafjes, onze Cerea oren of een van de vele appetijtelijke honden koekjes.

Snel in huis

Jarco kleine honden kluif en grote honden kluif kunnen gekocht worden bij een van onze vele verkoopadressen in Nederland. Heeft u vragen of wilt u meer weten over Jarco honden kluif of koekjes, vul dan het contactformulier in of bel met (0485) 38 23 24.