0 artikelen € 0,00

Ingrediënten

De Jarco experts zijn erin geslaagd een optimale mix van ingrediënten samen te stellen voor jouw hond of kat. De combinatie van natuurlijke voedingsmiddelen, vitamines en mineralen zijn uitgekozen ter ondersteuning van het immuun- en spijsverteringssysteem van jouw hond of kat. Met Jarco houdt de hond en kat een gezonde huid en een glanzende vacht. Bovendien geeft Jarco de juiste energie voor ieder honden- of kattenras. Jarco is natuurlijke voeding.

Fruit - appel

Appels zijn een bron van vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels. Appels zijn rijk aan pectine, een oplosbare vezel die de darmgezondheid helpt ondersteunen. Appel draagt tevens bij aan de smakelijkheid van de Jarco producten.

Omega-3 en -6 vetzuren

Oliën en vetten zijn een bron van essentiële vetzuren die het lichaam niet zelf kan maken, maar wel nodig heeft om te kunnen functioneren. De vetzuren aanwezig in de Jarco producten worden onderverdeeld in omega-3 en -6 vetzuren. Omega-6 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren en linolzuur is het bekendste omega-6 vetzuur. Linolzuur is belangrijk voor een normale groei en ontwikkeling. Omega-3 vetzuren zijn eveneens meervoudig onverzadigde vetzuren en de bekendste omega-3 vetzuren zijn alfa-linoleenzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Aan EPA en DHA worden meerdere positieve effecten toegedicht, zoals het ondersteunen van de huid- en vachtconditie, het immuunsysteem, het tegengaan van ontstekingen en de hartfunctie. Een uitgebalanceerd gehalte aan omega-3 en -6 vetzuren is wenselijk voor het effect dat omega-3 vetzuren hebben in het lichaam en ondersteunen de functies van de omega-3 vetzuren in het lichaam.

Schaal- en weekdieren

Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van kraakbeen. Ze ondersteunen de aanmaak van kraakbeen en gaan afbraak van kraakbeen tegen. Glucosamine wordt verkregen uit groenlipmosselen en chondroïtine uit het kraakbeen van runderen en/of varkens.

Rijst

Rijst is een licht verteerbare koolhydraatbron en levert een gedeelte van de benodigde energie voor uw hond/kat. De Jarco producten worden gemaakt zonder tarwe om de kans op een tarweglutenallergie te helpen voorkomen.

Aardappel

Aardappel is een bron van koolhydraten, wat door honden en katten omgezet wordt in energie. Aardappel bevat ook een hoger gehalte aan vezels om een goede darmwerking te helpen ondersteunen. De Jarco producten worden gemaakt zonder tarwe om de kans op een tarweglutenallergie te helpen voorkomen.

Maïs

Maïs is een bron van koolhydraten, een belangrijke bron van energie voor honden en katten. De Jarco producten worden gemaakt zonder tarwe om de kans op een tarweglutenallergie te helpen voorkomen.

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie is een bron van linolzuur, een essentieel meervoudig onverzadigd omega-6 vetzuur. Het lichaam kan linolzuur zelf niet maken en is afhankelijk van de aanvoer vanuit de voeding. De aanwezige zonnebloemolie in de Jarco producten is een belangrijke bron van de benodigde linolzuur.

Zalmolie

Zalmolie is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren en bevat een hoog gehalte aan eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). EPA en DHA zijn essentiële vetzuren voor opgroeiende honden en katten. Aan EPA en DHA worden meerdere positieve effecten toegedicht. DHA zou bijvoorbeeld het leervermogen ondersteunen en zowel DHA als EPA ondersteunen de huid- en vachtconditie, het immuunsysteem, het tegengaan van ontstekingen en de hartfunctie.

Maisolie

Een uitgebalanceerd dieet voor uw hond bevat eiwitten, koolhydraten, vitamines, mineralen en essentiële vetzuren. Maïsolie bevat Omega-3 en omega-6 vetzuren, essentiële componenten van een uitgebalanceerd dieet. Omega 3 & Omega 6 vetzuren zorgen voor een goede opname van voedingsstoffen en verwerking van afvalstoffen in de celstructuur. Dit is belangrijk voor de algehele gezondheid van uw hond. Maisolie bevat ook vitamine E, een belangrijke antioxidant.

Natrium

Natrium is essentieel voor een goede gezondheid van uw hond. Het zorgt voor een goede werking van de cellen, speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling van de cel en helpt bij een gezonde vochthuishouding.

Terug naar boven