0 artikelen € 0,00

Tips en
weetjes

5 februari 2015
Jarco heeft in samenwerking met de voedingsdeskundigen en professoren hondenvoeding ontwikkeld. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van de hondenbrokken die wij aanbieden.
Wetenschappelijke hondenvoeding topic pic
Aanbevolen door dierenartsen

Samen met diverse vooraanstaande dierenartsen en een professor, zijn dierenartsen nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Jarco hondenvoeding. Dierenartsen hebben vanuit hun beroep en passie het allerbeste voor met onze huisdieren en dat herkennen zij in de producten van Jarco. Jarco hondenbrokken hebben een speciale samenstelling met ondersteunende werkzame stoffen. Samen met eventuele voorgeschreven medicatie zal jouw hond hierdoor sneller genezen.

Jarco weetjes

- Jarco heeft al meer dan 50 jaar ervaring met hondenvoeding.
- Jarco heeft natuurlijke en speciale voedingen voor honden en katten die wetenschappelijk zijn onderbouwd.
- Jarco hondenvoeding is afgestemd op de behoeftes van jouw hond met specifieke klachten.
- Jarco kan voor een onbeperkte duur aan diverse hondenrassen worden verstrekt.

Hoge kwaliteit

Eind jaren ‘60 is Jarco begonnen met het produceren van natuurlijke hondenvoeding. De keuze om zelf te produceren is gekomen uit een zeer serieuze benadering in het fokken van diverse rashonden. Door gebrek aan kwaliteitsvoeders is men in de jaren ‘60 begonnen met een eigen kleine, maar zeer flexibele fabriek. In deze periode heeft Jarco in samenwerking met collega-fokkers vele speciale voedingen ontwikkeld en getest. Uiteindelijk werden er een aantal voedingen door ons (collega-fokkers uit heel Nederland) als zeer goed gekwalificeerd. Hierdoor zette zowel onze raslijnen als die van collega-fokkers een stijgende lijn in.

In de jaren na 2000 werd er veel geëxperimenteerd met nieuwe productiemethodes en nieuwe technieken, daardoor kunnen we onze natuurlijke producten een houdbaarheid van 9 maanden garanderen. Dit heeft geleid tot een hele nieuwe fabriek op het industrieterrein in Cuijk. Hierin konden alle ideeën en opgedane ervaringen in de praktijk worden gebracht.

Door het gebruik van alle Jarco natuurlijke producten hebben zeer veel rasfokkers sinds 1985 zich als eerste kunnen plaatsen op kampioenschappen en wedstrijden en staan hun prijzenkasten vol bokalen! Alle Yamidog producten dragen bij aan het oplossen van allergieën en daardoor is Jarco momenteel de beste hondenvoeding die er te koop is! Door fokkers ontwikkeld, door kenners gevoerd.

Hondenvoer bestellen in de winkel

Je kunt de natuurlijke hondenbrokken van Jarco kopen bij één van onze vele verkoopadressen in Nederland. Vindt hier jouw dichtstbijzijnde winkel waar je onze Jarco hondenbrokken kan kopen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via telefoon (0485 38 23 24) of stuur een email naar info@Jarco.nl.
Terug naar boven