Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Worsten met vers vlees voor honden, optimaal genieten

1 pagina's 1


1 pagina's 1

Wat vindt uw hond het allerlekkerste om te eten? Vers vlees natuurlijk! Bij Jarco hebben we daarom speciale worsten in het assortiment opgenomen in de heerlijke smaken kip en rund. Voor de allerkleinste honden hebben we bewust ander vers vlees in de worst verwerkt. Puppy’s zijn nog volop in ontwikkeling en hebben andere voedingsstoffen nodig dan de wat oudere honden. Welke worsten met vers vlees u ook bestelt, wij garanderen op en top kwaliteit.

Op natuurlijke basis

Jarco is ontwikkeld in samenwerking met mede-fokkers, professoren en voedingsspecialisten. Samen hebben zij zich ingezet de beste voeding voor uw hond en kat te produceren. Van vers vlees tot speciaal puppyvoer voor honden, bij Jarco is alles natuurlijk en vrij van chemische conserveringsmiddelen. Ook hebben wij geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan het voer en vlees toegevoegd. Zo geniet uw hond altijd van natuurlijke en hoogwaardige diervoeding. Jarco worsten van vers vlees zijn complete voedingen voor uw hond die u bij voorkeur verdeelt over twee maaltijden.

Een bestelling voor vers vlees plaatsen

U koopt de worsten met vers vlees bij een van onze verkoopadressen in Nederland. Voor vragen over onze worsten of een van de andere producten, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.