0 artikelen € 0,00

Tips en
weetjes

5 februari 2015
Beste hondenvoer kopen? De beste hondenbrokken bestellen voor jouw hond? Ga je voor goedkoop hondenvoer of ga je voor gewoon goed hondenvoer? Goede hondenvoeding is essentieel voor jouw hond. Maar wat is nu eigenlijk goed hondenvoer? Goed hondenvoer is voer waar jou hond blij van wordt.
Beste hondenvoer kopen? topic pic
Gezonde voeding zorgt voor goede stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht bij jouw hond. Daarnaast voelt een hond zich veel lekkerder, levendiger en zit de hond beter in zijn vel.

Hoe vaak moet ik mijn hond voeren?

Wij adviseren 2 maaltijden per dag. Bij enkele honden is het raadzaam om de aanbevolen hoeveelheid te verdelen over de dag, zoals 3 tot 4 keer. Dit kan verstandig zijn bij honden die erg gulzig eten.

Hoeveel moet ik geven?

De beste hoeveelheid is afhankelijk van de samenstelling van het hondenvoer. De beste hoeveelheid voor jouw hond is te vinden op elke productpagina en op elke verpakking van Jarco, in de vorm van een voedingswijzer. De hondenbrokken van Jarco zijn goed verteerbaar voor de hond. Kleine hoeveelheden zijn vaak al voldoende. Met Jarco ben je dan ook snel goedkoper uit!

Wat zijn de eigenschappen van een goed voer?

- Kwaliteitsingrediënten met een hoge verteerbaarheid zorgen voor minder ontlasting, ontlasting die mooi en stevig is;
- Vaste samenstelling (goedkope voeders variëren nogal eens in samenstelling) verminderen de kans op diarree en huidklachten
- Smakelijkheid;
- Voldoet aan de energiebehoefte van iedere hond;
- Bevat de juiste balans van voedingstoffen, zodat nieuw lichaamsweefsel kan worden aangemaakt voor een gezonde groei.

De voeding van Jarco voldoet aan alle bovenstaande eisen.

Aanbevolen door dierenartsen

Het hondenvoer van Jarco wordt aanbevolen door dierenartsen, omdat:
- zij, samen met diverse vooraanstaande dierenartsen en een professor, nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze speciale producten;
- zij vanuit hun beroep en passie het allerbeste voor hebben met onze huisdieren en dat herkennen zij in de producten van Jarco;
- de speciale samenstellingen met ondersteunende werkzame stoffen, samen met eventuele voorgeschreven medicatie, uw hond sneller zal genezen.

Ons bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met hondenvoedingen. De producten van Jarco zijn speciale voedingen voor honden die wetenschappelijk zijn onderbouwd. Het hondenvoer is afgestemd op de behoeftes van uw hond, ook voor honden met specifieke klachten. Vind jouw hond
Jarco hondenvoeding is een volledige en natuurlijke voeding en kan voor een onbeperkte duur aan diverse honden- en kattenrassen worden verstrekt.
Terug naar boven